ЕСТЬ ВОПРОСЫ? СВЯЗАТЬСЯ
English Ukrainian

Блог

Отримайте максимум від моделювання з SPDM від Ansys

Компанія Софт Інжиніринг Груп є офіційним дистриб’ютором програмного забезпечення Ansys, Inc. в Україні. Наші фахівці допоможуть придбати та впровадити Ansys Minerva, провідне SPDM рішення, у ваші високотехнологічні бізнес процеси.

Сучасні виклики розробників технологічної продукції

Сучасні розробники технологічної продукції мають постійно прискорювати цикл розробки та виводу розробки на ринок. Водночас, розробки стають все складнішими. Функціональність та передове програмне забезпечення стають основними компонентами розробок, починаючи від автомобілів і закінчуючи промисловими машинами та кухонною технікою.

23072024

Комп’ютерне моделювання дає компаніям можливість розробляти продукти ефективніше, ніж будь-коли раніше. Однак моделювання генерує величезну кількість даних. Ефективність збору, зберігання, доступу та обміну даними протягом усього життєвого циклу розробки залишається викликом. Багато організацій використовують рішення для управління життєвим циклом продукту (Product Life Cycle Management, PLM) або управління даними про продукт (Product Data Management, PDM) для керування даними моделювання. Такі інструменти, однак, не мають функціональності, необхідної для оптимізації управління даними моделювання та процесами.

Все більше виробників продукції звертаються до рішень для управління процесами та даними моделювання (Simulation Process and Data Management, SPDM), щоб ще більше прискорити та покращити свій підхід до розробки продуктів.

Щоб краще зрозуміти проблеми управління даними моделювання, з якими стикаються сучасні інженерні та виробничі компанії, і як рішення SPDM вирішують їхні проблеми, Lifecycle Insights провела дослідження з управління даними моделювання за 2024 рік. Результати дослідження вказують на те, що інструменти та процеси, які використовують багато компаній для управління даними моделювання, не задовольняють їхні потреби. Вони також свідчать, що рішення SPDM надають можливості, які покращують розробку продуктів, дозволяючи компаніям отримувати максимальну віддачу від своїх інвестицій у моделювання.

SPDM дозволяє отримати більше від моделювання

230720242

Рішення SPDM усувають обмеження інструментів PDM та PLM, дозволяючи компаніям прискорювати розробку продуктів та максимізувати свою віддачу від інвестицій у моделювання.

На відміну від ізольованого використання рішень PDM і PLM, SPDM забезпечує єдиний цифровий потік даних, який поєднує дані CAD і моделювання, поєднуючи окремі  команди. У результаті отримані інсайти завжди доступні всім зацікавленим сторонам, що також є важливою перевагою для сучасних виробників. Більше половини (52%) респондентів дослідження сказали, що доступ до даних CAD за потреби є важливим аспектом, а 25% оцінили це як найважливіший аспект управління даними моделювання.

Крім того, інструменти SPDM надають менеджерам можливість автоматизувати створення звітів, які містять відповідні дані моделювання та пов'язані з ними рішення, що покращує відстежуваність і забезпечує швидке та більш впевнене прийняття рішень.

Визначеність покращує результативність

Сучасні розробники продукції потребують чітко визначеного та повністю обґрунтованого бізнес-процесу. Рішення SPDM виділяють лише найбільш корисні результати моделювання для обміну з зацікавленими сторонами, які потім покладаються на ці результати для прийняття рішень щодо розробки продукту. Висновки дослідження показують цінність, яку ці функції приносять розробникам: 56% респондентів заявили, що їхні компанії знаходять цінність у можливості легко зробити запит на моделювання на будь-якому етапі процесу розробки, а 52% зазначили, що програмне забезпечення, яке автоматично включає найкращі практики моделювання, є цінним.

Розпорядження про внесення змін (Engineering Change Order, ECO) є лише одним із прикладів покращень від SPDM. Коли під час тестування або випробувань визначаються помилки і дизайн потрібно змінити, SPDM ідентифікує правильні результати моделювань автоматично. Крім того, інженери можуть автоматично планувати процес моделювання для нових розробок. Автоматизація цих кроків дозволяє компанії вносити зміни ефективніше, ніж за допомогою звичайних інструментів, знижуючи витрати та скорочуючи цикли розробки.

Нарешті, рішення SPDM можна інтегрувати з існуючими рішеннями PLM для підвищення ефективності процесу розробки. Така інтеграція створює цифровий потік, який виходить за межі розробки продукту та розповсюджується на весь життєвий цикл продукту. У результаті, зацікавлені сторони можуть отримати доступ до даних моделювання та використовувати їх протягом усього життєвого циклу розробки. Це також є цінністю. Дві третини респондентів дослідження вказали, що можливість легко пов’язати дані моделювання з їх рішенням PLM є важливою, а 15% назвали це найважливішим аспектом ефективного процесу управління моделюванням.

Щоб дізнатися більше про результати дослідження читайте звіт Ansys, який можна отримати за посиланням.

Title: Maximizing the Value of Simulation: How SPDM Accelerates Product Development

Author: Ansys

Website Name: www.ansys.com

URL: https://www.ansys.com/resource-center/white-paper/maximizing-the-value-of-simulation

Accessed: 15.07.2024

 

Facebook - ANSYS Soft Engineering Group

© 2010-2021 ANSYS | Софт Инжиниринг Групп. All rights reserved
Украина, 03127 Киев, Пр-т Академика Глушкова, 1
Тел. +38 044 494 4460 | карта сайта | Комплаенс

ansys certified channel partner

Search